Liam

Customer Support

Liam

Kort om

Liam

Liam är från Sollentuna och arbetar på DigitalTolk som kundtjänstmedarbetare med både kunder och tolkar. Efter tre års högskolestudier tog han en paus för att ge sig in i arbetslivet. Han trivs särskilt med den trevliga stämningen och sina kollegor på arbetsplatsen.

Topp 3

Hej hopp i lingonskogen!

Tjong i medaljongen!

Morsning korsning!

Finlandssvenska

Jag upplever dialekten som både varm och lättförståelig. Man kan inte låta bli att le när någon pratar finlandssvenska!

Skånska

Det är definitivt en ikonisk dialekt med en särpräglad charm.

Gotländska

En unik dialekt från en lika unik plats, vilket ger den en speciell karaktär.

Death Stranding

Det är en fängslande berättelse och innovativt gameplay i en visuellt imponerande värld.

Detroit: Become Human

Spelet har ett interaktivt narrativ med val som påverkar handlingen och en kraftfull berättelse med högkvalitativ grafik och skådespelarinsatser.

Stray

Stray har ett unikt koncept där du utforskar världen som en katt. Spelet har en fascinerande stadsmiljö med en mystisk atmosfär.

3 egenskaper för din roll

Samarbetsvilja

Samarbetet är avgörande i min roll då det är nödvändigt för att effektivt tillgodose våra kunders och tolkars behov. Genom att jobba tillsammans, och dra nytta av allas styrkor och kunskaper, skapar vi en grund för att kunna bygga långsiktiga relationer.

Ansvarstagande

Ansvarstagande är en viktig egenskap som inte bara underlättar mitt eget arbete utan även effektiviserar arbetsprocessen för både mig och mina kollegor. Att ta initiativ och känna ansvar för att slutföra mina uppgifter i tid och på rätt sätt skapar en effektiv arbetsmiljö där målen kan uppnås smidigt.

Tålamod

Tålamod är en nödvändig egenskap för att kunna förstå våra kunders och tolkars behov på djupet. Ibland tar det längre tid att få en fullständig bild av situationen, och det är då tålamodet blir värdefullt. Att kunna lyssna, observera och förstå i olika situationer är avgörande för att kunna agera på ett genomtänkt sätt.

Continue your story with us

lediga jobb