Nyfiken på tolkyrket?

Hos oss på DigitalTolk är vi övertygade om att varje röst förtjänar att bli hörd, och därför behöver vi just dig som vill vara med och skapa en meningsfull skillnad genom tolkning.
Hjälp oss att skapa en värld utan språkliga hinder!

Tolk Maryam
Farhad tolk
DT tol på arabiska
DT Tolk
Sara web

Uppdrag på dina villkor

Hos DigitalTolk kan du ta uppdrag på dina egna villkor samtidigt som du har möjlighet att växa och vara en betydelsefull del av vårt arbete för att främja inkludering.

1

Slipp onödig administration

Med vår app kan du enkelt ta uppdrag, hantera akutbokningar och avboka vid behov. Säg adjö till onödig administration och fokusera på det som är viktigt – att tolka och göra en verklig skillnad i människors liv.

2

Ta kontroll över ditt arbete

Välj själv vilken typ av tolkning du vill utföra
– oavsett om det är på plats, via telefon eller genom videosamtal. Du tackar ja till de uppdrag du vill ta direkt i appen.

3

Utvecklas i en varierande miljö

Med ett brett nätverk av kunder, i olika branscher över hela Sverige, blir ingen dag den andra lik. Hos oss är det enkelt att hitta och ta uppdrag som ger dig den variation och arbetsglädje du söker.

4

Bli en del av tolkcommunityt

Vi värdesätter gemenskap och därför anordnar vi regelbundna träffar, evenemang och utbildningar för att främja nätverkande och utveckling. Vi lyssnar, bryr oss och växer tillsammans.

Allt i en app

Effektivisera tolkarbetet med vår app. Ta nya uppdrag, hantera akutbokningar och avboka
– allt på ett och samma ställe.

Bli tolk
Mockup base
Popup front

FAQ