Tolkning

Utforska fördelarna med att boka tolk via DigitalTolk. Med vårt omfattande nätverk av professionella tolkar, som kan leverera på över 210 olika språk, och vårt prisbelönta bokningssystem matchar vi omedelbart rätt tolk med rätt kompetens för ditt uppdrag.

Boka tolkning
Region Skåne logga svart
Polisen logga svart
Telia logga svart
Läkare i världen logga
Hurtig & Partners logga
Stetoskop ikonen

Region

Behöver du en tolk för tolkning inom logopedi, tandvård eller reumatologi? Vi har via Kammarkollegiet auktoriserade tolkar med specialistkompetens inom sjukvård. Våra sjukvårdstolkar säkerställer noggranna och precisa tolkningar för att underlätta kommunikationen inom den medicinska sektorn.

Book ikonen svart

Kommun

I kommunala sammanhang, såsom socialtjänst, skola och äldreomsorg, tillhandahåller vi erfarna tolkar som har specialistkunskap inom olika områden. Dessa tolkar har omfattande erfarenhet och förståelse för de unika utmaningar och språkliga nyanser som kan uppstå.

Myndighet ikonen

Myndighet

För tolkning under polisförhör eller vid andra myndighetsrelaterade ärenden erbjuder vi via Kammarkollegiet auktoriserade tolkar med specialistkompetens inom juridik. Våra rättstolkar är skickliga på att hantera känsliga situationer och säkerställer att tolkningen sker med högsta noggrannhet och rättssäkerhet.

Dommare ikonen svart

Rättsväsen

Behöver du en tolk för tolkning vid domstol? Inom rättsväsendet, eller liknande miljöer, är våra auktoriserade tolkar specialiserade inom juridik och de är noggrant utvalda för att kunna leverera professionell tolkning av högsta kvalitet. Genom Kammarkollegiets auktorisation kan du lita på att våra tolkar uppfyller de krav som krävs.

Alltid med DigitalTolk

Frhad tolkning

Automatiskt bästa matchning

När du bokar med oss kan du vara säker på att vi matchar dig med en tolk som har precis rätt kompetens för ditt uppdrag. Vårt bokningssystem säkerställer automatiskt den bästa matchningen baserat på tolkens kompetens, antal uppdrag och betyg.

Blixtsnabba akutbokningar

Vid akutbokningar väljer vårt system automatiskt de mest relevanta tolkarna, vilket möjliggör att du kan få tillgång till en tolk på mindre än 15 sekunder. Med blixtsnabba beslut och direkt kontakt får du den hjälp du behöver på nolltid.

Betygsättning och feedback

Både tolk och beställare betygsätter tolkningen och har möjlighet att lämna feedback, vilket skapar en ömsesidig trygghet och bidrar till ständig förbättring.

Tolkningstyper

Platstolkning ikonen

Platstolkning

För vissa ärenden rekommenderar vi att tolken är på plats. Genom vårt intelligenta bokningssystem prioriteras uppdraget först till den tolk som uppfyller dina specifika krav och befinner sig närmast dig geografiskt.

Telefontolkning ikonen

Telefontolkning

För dig som behöver en tolk snabbt, föreslår vi telefontolkning, då tolken kan ansluta direkt. Vid telefontolkning i de största språken får du oftast tillgång till en tolk på mindre än 15 sekunder.

VIdeotolking ikonen

videotolkning

Videotolkning är ett utmärkt alternativ till platstolkning och telefontolkning. En fördel är möjligheten att visuellt följa tolkningen samtidigt som tillgängligheten kan öka, eftersom det inte kräver fysisk närvaro av tolken.